Uzun süredir üzerinde çalıştığım bir forum projesini sizlere sunmaktan mutluluk duyuyorum. İnternet ortamında daha etkileşimli olmanın yollarından en iyisi bir forum sitesiydi. Bu bağlamda çeşitli meslek gruplarına veya herkese hitap eden forumlar var, ben de hemşirelere ve sağlık çalışanlarına özel bir forum açmak istedim.
Biz Kimiz?
hemsireforum.com ismini vermek istemeyen bir öğrenci tarafından kurulmuş hemşirelere söz hakkı vermeyi amaçlayan, akademisyenlere eğitimi geliştirmeyi ve öğrencilere de kaliteli eğitim materyalleri sunmayı vadeden kar amacı gütmeyen bir platformdur.
Vizyonumuz
Biz Kimiz?
hemsireforum.com ismini vermek istemeyen bir öğrenci tarafından kurulmuş hemşirelere söz hakkı vermeyi amaçlayan, akademisyenlere eğitimi geliştirmeyi ve öğrencilere de kaliteli eğitim materyalleri sunmayı vadeden kar amacı gütmeyen bir platformdur.
Vizyonumuz
- Hemşireler burada karşılaştıkları sorunları paylaşacak, bir aile gibi beraber bu sorunlara çözüm arayacağız.
- Hemşireler çalıştıkları bölgeler, hastaneler, maaş, döner sermaye, yoğunluk gibi bilgiler ile yeni atanacak olan meslektaşlarına bilgi verebilecek.
- Eğitim hakkında; sertifikalar, lisans, yüksek lisans, doktora hatta lisans tamamlama gibi konularda bilgi alışverişi yapılacak.
- Gelişiminiz için neler yapabileceğiniz konusununda paylaşımlar olacak, girilecek sınavlar, alınacak eğitimler gibi bilgiler paylaşılacak.